Vill ha!

Dessa snygga klassiska  stövlar från HUNTER är något som jag verkligen skulle vilja ha just nu! Skulle nog behövas till den kommande höstens regn och rusk. Kostar dryga  tusenlappen, tyvärr tillåter inte min ekonomi det inköpet just
nu:( förhoppningsvis senare...

070824 - 090824 = 2 år! Grattis min lilla prins!

I måndags blev lilla L två år, vet inte om man kan kalla honom liten längre, han börjar ju bli stor nu, redan två år. Tiden går verkligen fort, kan inte fatta att det redan gått två år sedan han föddes. Jag kommer aldrig glömma den dagen då han föddes. Det var en varm sensommardag -en  fredag. Det gick väldigt fort när han kom till världen och gjorde väldig ont - men den smärtan var det värt:)  Ska berätta om den dagen när han kom till världen en annan gång här i bloggen.
 Han har i alla fall blivit firad här hemma, både dagen innan och på sin födelsedag och på dagis dagen efter. Det blev en hel del nya leksaker och det känns som jag vet inte vart allt ska få plats!?

I fredags var jag i Gävle och skrev min sista tenta i fastighetsrätt, den var svår som vanligt men jag hoppas att det har gått vägen denna gång, var ju så nära sist och denna gång hade jag verkligen pluggat. Så nu går jag här och är nervös och väntar på mitt resultat.  Men läraren har tre veckor på sig att rätta och han brukar ta den tiden på sig som ha har, tyvärr.






Retro biltröja till L

Igår köpte jag en jättefin t-shirt till L på Kapp Ahl. Det är sällan jag handlar barnkläder på Kapp Ahl eftersom jag inte tycker de har så mycket roligt, men när jag väl hittar något så har jag alltid variit mycket nöjd med inköpet. Jag har länge tittat på denna t-shirt men har aldrig "slagit till". Tycker denna retro biltröja är jättefin. Jag gillar MOLO´s kläder och tycker att denna påmminer om deras design. MOLO har en liknande som jag har funderat på att köpa till L eftersom han älskar bilar. Men det fick bli denna istället eftersom det skiljer en del på priset. Denna kostade 99 minus 25% rabatt, drygt 75 kr viket var ett bra pris tycker jag. Det är ju inte så länge till man kan gå i bara t-shirt tyvärr, snart måste man på med långärmat. Det är känns att hösten börjar närma sig ...sommaren är alldeles för kort i Sverige:(
 



                              

Tavlan i sovrummet äntligen på plats!

Denna tavla har  jag designat själv, tavlan är av tyg som jag sedan har satt en ram runt. Gjorde den faktiskt för ett år sedan, sommaren-08 tanken var att den skulle sitta ovanför sängen i mitt sovrum. Men tyvärr har den inte kommit upp eftersom det är en betongvägg och jag inte "orkat" låna en sådan borr från någon. Men häromdan kom jag  på att i väntan på att jag "orkar" låna en borr från någon så kan jag ju faktiskt försöka få upp den med en sk tavelkrok och det funkade faktiskt.. får jag hoppas, vore ju inte kul om den skulle trilla ner när man sover.
Nu måste jag komma i säng snart så jag kan plugga hela dagen imorgon. Skriver min sista tenta nästa fredag om drygt en vecka! hjälp! Tiden bara rinner iväg... MÅSTE verkligen klara den! God natt...


Min tavla! ser att ränderna ser lite snea ut men det ska fixas till så småningom:), nu har den iaf kommit upp på väggen

Dagens REA -shopping!

Idag gjorde jag ett riktigt fynd tycker jag i alla fall. REA - shoppade tre par märkesjeans till L i vår fina märkesbutik. Butiken kommer dock att stänga om drygt en månad så nu har de lite extra rea, dock är det väldigt dyrt även fast det är rea och jag kommer nog inte sakna butiken när den stänger eftersom jag inte är den som skulle gå och köpa en tröja till ordinare pris för ca  800 kr. De säljer bla märken som Ralph Lauren, Diesel, Levis, Moncler, Gant, Burberry , Petit Bateau mfl. Fina och otroligt söta är i alla fall kläderna och hade jag obegränsat med pengar skulle jag nog kunna handla hur mycket som helst där. Det är verkligen gulligt med små märkeskläder till barn men inte alltid värt pengarna, jag handlar gärna märkeskläder men det blir nästan bara när det är rea. Jag fyndade tre par jeans som jag nämnde tidigare, två par svarta från Ralph Lauren - perfekt höstmode, de skulle kostat 735 kr respektive 835 kr, jag betalde 80 kr per styck!, sen köpte jag ett par mörkblå tuffa Diesel jeans även de för endast 80 kr, vet ej vad  det kostat tidigare eftersom lappen var borta men kan tänka mig att de kostat minst 500 kr. Jag fick alltså tre par jeans för endast 240 kr. Inte illa!:)





Nytt i barnrummet!

Beställde två nya små stjärnmattor till L:s rum förra veckan, tidigare har han haft en stor vit ryamatta som tog upp nästan hela rummet men jag kände att jag ville att han skulle ha någon mindre matta och som känns "renare" . Fick känslan av att den andra mattan drog åt sig massa damm, så jag prövar med dessa ett tag istället. Kan tIillägga att hans rum är rätt litet. Mattorna var i alla fall  verkligen ett  fynd!, betalade ynka 23,50 kr st (¤70 cm) på Ellos, tror de hade kostat 99 kr /st eller något liknande från början. Beställde även några klädesplagg till mig, en svart långärmad skjortblus/tunika, en blå och vitrandig kortärmad blus/tunika samt 2 st 3-pack baslinnen. Betalade 49 kr st/3-pack. Otroligt billigt, får bara hoppas att kvalitén är någorlunda okej.








Målningsprojekt och barnkalas!

Det var ett tag sen jag bloggade sist märkte jag. Vi har varit på stranden och badat resten av förra veckan och på lördagen var på på L:s bästa kompis 2-års kalas E, de har kännt varandra sedan de var ca 1,5 månad. Vi var i samma mammagrupp och träffades mycket under vår föräldraledighet plus att de bor här i området och nu går det även på samma dagis. De tycker verkligen om att leka med varandra och det är lite kul att de kan "följa" varandra.
Jag har även äntligen tagit itu med ett "projekt" jag tänkt göra länge, nämligen att måla L:s lilla "däckstol" vit. Den inhandlades för ganska exkat ett år sedan och nu tog jag äntligen tag i saken och det blev verkligen skiillnad när dne blev vit. Så nu pryder den balkongen så fint och L brukar tycker om att sitta  i den. Nu ska jag återgå till mitt pluggande igen innan L ska hämtas från dagis, har min allra sista tenta nästa vecka på fredagen, och jag måste verkligen klara den annars blir det inget jobb för mig i höst!




Ännu en härlig augustidag!

Denna vecka har verkligen haft toppenväder. Idag tillbringade vi ännu en dag på stranden, jag och min kompis L med sin son. När vi satt där dök min kusin med barn upp samt hennes mamma (min morbrors fru) med den andra kusinens barn upp, de bor en bit härifrån och hade åkt till "vår" strand eftersom de tycker den är så barnvänlig. Vi hade jättetrevligt och barnen badade och hade skoj.. Vi vuxna badade såklart också. På eftermiddagden åkte jag och lilla L på en spontan båttur med min pappa och min farmor. Vi åt middag på båten och L och morfar badade från badbryggan. L fick prova att bada med sin flytväst för första gången eftersom vi låg på svaj. Han tyckte det var mindre roligt, tror han kände att han inte riktigt hade kontroll eftersom han inte kunde sätta fötterna på botten. Han ville gärna i vattnet men så fort han kom i så ville han upp och sen ner igen och jag kan tillägga att han blev jättearg när jag tog av den blöta flytvästen och sa att det var färdigbadat. Fick lura med ett kex för att han skulle bli någorlunda glad och komma på andra tankar.


Simma - säger L och lägger sig ner i vattnet

Vi såg söta små ender som L gärna ville gå nära. Han är inte speciellt djurrädd (tyvärr) så det gäller att passa


härlig båttur

(Flytvästen var blöt efter badet, därför den ej är på)

augusti - äntligen en sommardag

Idag har det varit riktigt varmt och skönt, en dag att ta vara på. Jag och lille L har tillbringat dagen på stranden med min kompis L, hennes jämngamla son O och hennes brors sambo med barn. Barnen lekte och hade skoj och som tur var sov alla tre samtidigt så vi fick oss lite egen tid. Stranden vi var på är ett favoritställe där jag själv badat som barn. Ett jättebra bad för barn, fin sandstrand, långgrunt och omgivet av fina villor vid vattnet. Vore inte fel att bo så men det kommer nog aldrig bli av om man inte vinner ett antal miljoner på lotto eller träffar en rik man:)



RSS 2.0