Shopping!

Idag är det min sista lediga måndag, nästa måndag börjar jag jobba. Jag har rensat och röjt i mina garderober i helgen och fått bort en del som inte använts på länge. Idag åkte jag iväg på en shoppingtur, det är så skönt att gå i butiker en vardag och slippa trängas med andra "helgshoppare".  Jag shoppade faktikst en del bra saker på H&M, två koftor en beige och en svart, en cardigan och en vit blus/tunika. Sen hittade jag faktiskt en fin söt grå kofta på Lindex, hade 30% där på ett stickat plagg som gick ut idag. Egentligen var jag mest ute efter en svart jobbkavaj men det hittade jag tyvärr ingen så jag får leta vidare, ska kolla på ZARA och se om de har någon fin.

Nu ska jag se om jag kan få fram några gamla tentor i Fastighetsrätt och maila till snälla Emelie.

Några av mina inköp; vit blus från H&M LOGG, Cardigan H&M.


Sjuk!!!

Jag har varit lite dålig på att blogga de sista tiden men det beror på att jag varit/är sjuk. Har varit halvdålig de sista veckorna. Först hade jag feber några dagar för ca två veckor sedan, sen belv jag hes och nästan tappade rösten i samma veva som jag klarade tentan och i söndags kväll kände jag mig rätt pigg men strax innan jag skulle gå och lägga mig började jag få ont i halsen och det kändes som jag skulle få feber. I måndags vaknade jag upp med riktigt halsont och feber. Lilla L hade också feber och var snorig och hängig. Så det blev en lugn dag framför Tv:n med L:s barnfilmer. Tisdag morgon och natten till tisdag mådde jag så dåligt så jag ringde läkaren på morgonen och fick en tid. Både jag och L fick pencillin för halsfluss. Nu efter tre dagars kur känner jag mig mycket bättre. Dert stora problemet är bara att få i L sin antibiotika - flytade kåvepenin som smakar så äckligt. Önskar jag kunde få något bra råd hur man ska lyckas få i småbarn pencillin som smakar blä. Det är en pärs varje gång han ska ha sin dos och jag tycker verkligen synd om honom. Mna får lura med glass och allt möjligt, men det är svårt iaf. Skriver snart mer igen när jag kryat på mig!

                                                  
Bild:GB glass

Fredag!

Så var det fredag igen. Idag hade L:s förskola stängt. På förmiddagen var vi ute i höstsolen och lekte i parken med våra grannkompisar, sen promerade vi hem och åt lunch. Jag pasade på att rensa lite hemma och åkte iväg och kastade skräp medans L fick vara hos grannarna. Jag måste passa på medans jag har tid för om två veckor börjar jag jobba -heltid. Kommer att jobba 50% som assistent de två första månaderna innan jag kommit igång, vilket betyder lite fast lön. Känns skönt! Det ska bli så kul, så nu måste jag inhandla en hel del nya kläder.
I helgen ska jag även försöka rensa bland allt mitt gamla skolmaterial och jag lovar att en hel del kommer att hamna i soporna:)
Ha en bra helg allihopa!

                                          


Äntligen!

Igår fick jag äntligen resultat på min sista tenta till min utbildning och jag klarade den!!! Det känns så overkligt! Jag ringde skolan eftersom jag var så nervös och jag tyckte att de drog ut på tiden. Vi skulle tydligen fått resultatet i fredags då det gått 3 veckor sedan tentan. Men inget svar dök upp på studentmailen som kollades regelbundet hela dagen. Så igår ringde jag faktiskt skolan och fick som tur var tag på hon som har hand om betygen, hon satt tydligen med resultatlistan framför sig. Jag trodde jag hörde fel när hon sa att jag var en av de lyckliga som klarat mig. Det var tydligen endast 11% som klarat sig och 11% som låg på gränsen, betyg Fx = kompletteringsuppgift och 76 % som inte klarade sig.  Jag ringde runt till mina nära och kära och berättade det glada beskedet. På kvällen hade jag min bror med sambo här på middag. Jag fick jättefina blommor av bl a mamma, bror+sambo och farmor +faster. Kändes som man fyllde år. Så nu ska bara alla ansökningshandlingar in sen har jag jobb som väntar. Ska bli så skönt att äntligen få lite lön i framtiden.


    

Höst?

Idag är det första September, första dagen på hösten som jag brukar säga. Men idag har det inte direkt kännts som höst ute, har varit riktig sommarvärme, så härligt! det kan gärna fortsätta så. 
Jag har haft en jättebra dag idag, har haft besök av en gammal kompis som jag inte träffat på drygt tre år och hennes bebis - 2 månader gammal. Först åt vi lunch här sen hämtade jag L på dagis och då gick vi en promenad ner till ett trevligt fik nere vid havet där vi satt ett tag och njöt och pratade om allt, hade ju en del att ta igen eftersom vi inte setts på tre år.

                                           

                            

Mitt vardagsrum

Tänkte visa lite bilder på mitt vita vardagsrum. Det är sällan det är så här städat så när det är det får man passa på att ta lite bilder:)





  
 


RSS 2.0