Sista veckan som "ungdom"

Min sista vecka som "ungdom", känns det som. Det är alltså min sista vecka som 29 åring, nästa vecka kan jag kalla mig för en nybliven 30 åring. Jag tycker det låter så mycket äldre att säga att man är 30 än att vara något på 20, men så är ju livet och åldern "bara" en siffra. Om man tänker tillbaka till när man var 15 år så tyckte man att de som var 30 var "jättestor" och "gamla", men jag kan fortfarande känna att jag ha barnasinnet kvar och ser mig inte som så gammal som jag tyckte att en 30-åring var då.

30 år är ju vad jag vet för många en ålder som man vill ha hunnit med en del saker i livet och att 30 är en slags "gräns". Många (oftast tjejer) vill säkert ha barn innan/vid 30, ha gift sig, gjort karriär, köpt hus mm. Nog om det och lite om senaste helg denna vecka 11.

Helgen som var bjöd på namngivningsfest för min kusins barn, i paketet från mig fanns barnbestick och matset, alltid bra att ha när det börjar bli dags för mat och något som man kanske inte är så jättekul att köpa själv.
På kvällen blev det schlager mamma + barn middag hemma hos L:s bästa kompis.  Trevligt.

När jag kom hem på lördagkvällen kände jag mig plötsligt hängig och fick ont i halsen. Vaknade på söndagen med jätte ont i halsen, försökte kurera mig så gott jag kunde. Blev tyvärr inte bättre och sov jättedåligt natten till måndag. Vaknade med feber och det kände som jag hade knivar i halsen. Var tvungen att ta mig till jobbet för att jag hade ett "intag" inbokat kl 11:00. Som tur var kunde jag boka om det till fredag.
I vaniga fall är det jag som öppnar kontoret kl 9 men i måndags var min kollega före mig eftersom han samåkte med sin sambo och tur var det. När jag kom till jobbet möttes jag av en sönderslagen ruta och en (den yttersta) tillfälligt lagad och massa glassplitter omkring. Det hade tydligen varit inbrott under natten. Min kollega visste inget om det när han kom, men kunde ju själv lista ut vad som hänt. Fick veta när han ringde chefen som berättade att han fått samtal från Securitas och polisen kl 2 på natten, chefen hade åkt dit för att se vad de fått med sig. Som tur var hade det inte fått med sig något av värde, de måste ha blivit stressade av larmet som stod och tjöt. Det enda som de fått med sig var en av våra visningsväskor, och just min av alla, vet inte om dom osmarta idioterna som ggorde detta trodde att det fanns en bärbar dator i men det fanns det inte, en tumstock var det som fanns i och som tur var fick jag tillbaks väskan inklusive tumstock;). En snäll person hade hittat väskan slängd några gator bort och kom in och lämnade tillbaka den. Det var den starten på veckan. Man undrar ju lite vad det är för person som sprungit med min väska en söndagnatt? en olydig ungdom, en pundare eller någon annan skum person? svaret lär jag ju aldrig få veta. 


Åkte i alla fall hem och vilade och det kändes fortfarande som  knivar i halsen, ringde läkaren och fick en tid tisdag morgon. Det konstaterades att jag hade streptokocker/halsfluss vilket jag förstod, så de tvar bara att åka direkt till apoteket och hämta ut pencillin, eller Apoteksgruppen som mitt närmaste apotek heter nu. 

Känner mig mycket bättre nu och har varit och jobbat idag. Har försökt jobba en hel del hemifrån så gott jag kunnat. Har i alla fall fått in en till fin lägenhet som ska ut till försäljning efter påsk. Trodde faktiskt inte att det skulle välja mig eftersom de haft andra mäklare där men jag fick äran. Hade känslan att jag inte skulle få den, men fick et samtal i måndags att de undrade om jag kunde gå ner något i arvode, vilket jag sedan gjorde.  och det gav resultat.

Fredag imorgon igen, blir heldag på jobbet och förbereda en massa kommande saker då jag kommer att vara ledig fyra dagar nästa vecka. På söndag morgon bär det nämligen av till Åre där jag kommer att tillbringa min
30- årsdag.

Lördag ute i snön & solen plus våffellunch

Idag var vi uppe tidigt. Hade bestämt träff ute kl 10 med våra grannar. Vi var ute ca en timme i solen och snön. Barnen hade kul och klättrade i de stora snöhögarna. Jag ser inte fram emot när all denna snö ska smälta, det kommer bli rejält slaskigt och blött. Känns som att det är dags att inhandla nya utekläder till L. Ska försöka hitta något bra fleecefodrat regnställ.

När vi kändes oss klara ute gick vi in till oss och åt nygräddade våfflor med sylt och grädde, GOTT!

  

                            

TGIF

Fredag igen! den är verkligen efterlängtad.

Blir jobb på söndag och på lördagen ska jag försöka få till lite utevistelse med min lilla L. Hoppas på solsken som idag, vårkänslor....
Har haft en bra dag på jobbet, hade samtal med chefen som var väldigt positivt, samt att jag vann ett intag där flera andra bra mäklare var inblandade, blev ett bra avslut på veckan jobbmässigt och det stärkte självförtroendet.

Blir läggdags snart för mig, är min barnvecka denna vecka. Man är verkligen helt slut efter en arbetsvecka.

Längtar efter våren och sommaren nu och mest av allt någon att dela kärleken med, börjar verkligen tröttna på detta singelliv. Men var hittar man någon?, tyvärr är det svårare än man tror. Det är i alla fall ett av mina mål denna vår:)

hörs snart igen! (om jag nu har några läsare, kanske inte ännu men hoppas på att få, sak bli bättre på att kommentera de bloggar jag läser:)


Välkommen mars!

Då var vi inne i mårs månad och "min månad".  Almanackan visar vecka 9 och det betyder sportlov för alla skolbarn i Stockholm.

Det var nu över två månader sen jag bloggade sist men nu försöker jag på nytt.

Vi är allltså redan inne i mars månad, vilket betyder att snart blir jag ett år äldre. Denna gång kommer det kännas stort att fylla år. Fyller nämligen trettio år, tycker det känns så konstigt. Förr tyckte man att när man var trettio år så var man "gammal" och "vuxen" jag kan inte direkt påstå att jag kännner mig som trettio. Tycker det inte var längesen man blev 20.... men åren går, och fortare ju äldre man blir. Kan ju i alla fall trösta mig med att jag rätt ofta får visa leg på Systemet.. ha ha 





RSS 2.0