IKEA och fredagkväll

                           

Idag
efter jobbet åkte jag till IKEA och trängdes med allt annat folk. Hade lite saker jag skulle inhandla, bl a
en vit Lackhylla att hänga på väggen till L:s rum, lite julpyssel och vita blockljus till min adventsljusstake som jag ska ordna i helgen. Tyvärr blev det inga vita blockljus, de var slut, det brukar vara så när man åker till IKEA, oftast något som är slut så jag får se om jag kan hitta några andra istället. Det var tydligen inte bara jag som ville ha vita blockljus;)....

När jag kom hem åt jag lite middag och packade upp sakerna jag köpt och kollade på Idol, är barnfri denna helg och jag ska bara ta det lugnt. De senaste helgerna har jag haft fullt upp, varit på middag, varit ute på stan och druckit vin, fest med jobbet mm. Så denna helg blir en lugn helg utan alkohol (vin);)

Imorgon ska jag upp tidigt och gå på Gant utförsäljning och trängas med hundratals andar människor som gillar att fynda. Hoppas att jag ska hitta några fina påslakan och kuddfodral från Gant Home samt några fina kläder till L.
Nu blir det läggdags om jag ska orka upp imorgon.

På återseende imorgon hoppas jag!


Tillbaks igen!

Vad hände med mitt bloggande? Ooops, har visst  inte bloggat på en månad nu, inte bra, men det finns en anledning, har börjat jobba och det finns inte mycket tid över till så mycket annat än att sova, äta och umgås med min lilla son. Så tiden har tvärr inte riktigt räckt till för bloggandet.
Har nu haft tre långa arbetsveckor på jobbet.  Fick äntligen min registrering för ca 3 veckor sedan så nu kan jag äntligen kalla mig Reg. Fastighetsmäklare. Att vara mäklare är inte så "glassigt" yrke som många tror, vi jobbar ju enbart på provision. Som nyutbildade mäklare kan hända att man inte tjänar en enda krona de första månaderna, det gäller ju att få in något att sälja och det är inte det lättaste i början. Sen beror det också på vilken tid på året det är, just nu när det närmar sig jul är inte många så sugna på att sälja sitt boende jämfört med på exempelvis våren.

 Jag
var på mitt första s.k. intag i onsdags och det var väldigt nervöst, tyckte jag gjorde ganska bra ifrån mig i alla fall men vet tyvärr inte om de väljer att sälja med mig, det är ju väldigt vanligt idag att man oftast tar dit 4-5 st olika mäklare och jämför. Så det gäller verkligen att ge jobbet en chans i början, man får inte ge upp för lätt, man får räkna med långa arbetsdagar, kvällsmöten som ibland inte ger något, men men det är så detta yrke är. Jag ska i alla fall inte ge upp ännu - ska kämpa på, och jag är tacksam som har min mamma som kan ställa upp att hämta lillen på dagis när det är min vecka.

Vi hörs snart igen!

RSS 2.0