2012 - och jag bloggar igen efter ett års uppehåll:)

Välkommen år 2012.

Har ju inte bloggat på ett år nu, tänkte att jag skulle försöka komma igång med bloggandet nu när det är nytt år, få r se iom tisden räcker till. Mycket har hänt under 2011, bl a förändrinager i jobb och boende. Berättar mer om det en annan gång. 


Nyårsafton 2011 blev jag sjuk och fick därför ställa in min resa till vänner uppåt landet. Vaknade på morgonen med feber och var jätteförkyld. Egentligen skulle jag och min" lilla" L som inte är så liten längre (4 år), åkt dagen innan nyår men så blev han kräksjuk två dagar innan, ville därför avvakta och se så att jag klarade mig och det gjorde jag som tur var, men blev istället jätteförkyld.


Hur som helst tänkte att jag skulle få igång min blogg på allvar någon gång. Jag spenderar säkert 1 - 2 timmar per dag med att läsa olika bloggar och får så mycket inspiration och känner att jag själv vill kunna ge andra tips och inspiration när det gäller barnkläder, inredning mm. Vi får se vad jag kommer att skriva om men antar att det blir lite ur vardagslivet, mitt nya vita hembarnsaker och inredning


                                            
Denna lampa från Kartell klickade jag hem från Länna Möbler på nyårsafton, har velat ha den jätte länge men tyckt den är för dyr. Jag gick in på deras sida av en slump och såg att de hade 10% på hela sortimentet nyårsdagen och nyårsafton - kunde då inte motstå, väntar nu bara på att den ska komma.   




RSS 2.0