L´amour från H&M Home

                         
 Kuddfodralet från H&M Home som jag klickade hem förra veckan. Lite skrynkligt på bilden:)

Oj, nu var det längesen jag skrev. Idag hämtade jag ut en leverans från H&M som jag klickade hem förra veckan. Paketet innehöll bl a en kort svart cardigan som jag beställde i augusti, som äntligen fanns på lager, en blå tuft täckjacka till L samt ett fint kuddfodral till soffan i vardagsrummet i vitt och svart med texten Lámour. Har funderat på att beställa det ett tag men så slog jag till häromdan och jag kan säga att det var finare än jag trott. En av mina favoritbloggerskor har ett liknande i sin soffa fast en betydligt dyrare variant. Har även klickat hem vita gardinlängder till vardagsrummet. Har funderat på om och vad jag ska ha för längder där ända sen jag flyttade in för ca 2,5 år sedan. Eftersom jag inte har någon insyn och fri utsikt vill jag inte dölja fönstrerna så mycket. Nu har jag endast vita hissgardiner som fått följa med sedan tidigare boende. Tanken är att jag ska behålla hissgardinerna i fortsättningen tillsammans med de vita längderna.

4 oktober- Kanelbullens dag



                                           
                                                                Bild: Google

Idag är det tydligen kanelbullens dag. Har varit hemma med L idag eftersom hans dagis haft studiedag och vi har haft fullt upp hela dagen. Egentligen hade jag verkligen inte tid att vara ledig just denna dag men jag hade ju inget val. Hade en välbesökt visning igår och hade behövt dra igång budgivning men det hann jag inte som jag hade tänkt. Har redan fått två bud av två som tittade igår, fortsättning följer imorgon... Har minst 20 stycken jag ska ringa runt till imorgon. Fick ett andra bud med en rejäl höjning så det finns risk att det skrämmer bort många.

Började dagen med att lämna in bilen på verkstan i morse. Hade otur och fick ett dörruppslag på ena bakdörren i somras när jag var på semester i Halmstad som nu äntligen ska åtgärdas. Som tur var såg jag nästan när det hände så det kommer inte gå på min självrisk. Var ett barn som "slängde" upp dörren i min bil som jag hade parkerat ca 2 min tidigare, höll på att packa ur bilen och kom ut och såg hur pappan stod och putsade på min dörr. Självklart var det en olyckshändelse. De skulle bara ner till stranden och kvällsbada också hände detta. Nu har jag i alla fall lämnat in den efter att ha väntat länge på en tid. hoppas nu på att jag får tillbaka en bil utan buckla i dörr:) Hade tänkt att sälja bilen efter semestern men har inte kunnat pga detta. Skulle ta 3-4 dagar men nu när jag lämnade in bilen sa de att det hade blivit något strul på lackverkstaden så det kunde ta längre tid. Som tur var har jag fått låna en bil dessa dagar.
Vi blev bjudna på lunch hos våra grannar och L fick vara där ett tag innan lunch så jag hann ringa några jobbsamtal i lugn och ro. hade köpt kanelbullar i morse. Så efter lunchen blen det bullfika..  gott men onyttig. Sedan lite lek ut i kylan.

Nu ska jag fortsätta och titta på New York fruar och dricka en kopp Kobbs Himlagott


RSS 2.0